Cada cop més a prop de les persones

Creu Roja a Sant Feliu de Llobregat

C/ El Plà, 10
936660353
santfeliullob@creuroja.org

coneix-nos

      

Benvinguts, benvingudes,

Informar i retre comptes dels nostres projectes i activitats, davant del conjunt de ciutadania i especialment de tots aquells que ens doneu suport, és fonamental per a una institució humanitària com la Creu Roja.

Aquesta pàgina web és un instrument més per realitzar aquest exercici de transparència, que, a més, podem fer de forma continuada, gràcies a les opcions per actualitzar la informació que ens aporten les noves tecnologies. Les notícies d’actualitat i d’altres informacions destacades de la portada us permetran conèixer dia a dia les novetats de la Creu Roja.

Al costat d’informacions més dinàmiques i canviants, el web també conté seccions fixes, on us expliquem els més de 150 anys d’història de la institució humanitària; l’organització del Moviment Internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja; o els nostres principis fonamentals, la Humanitat, la Imparcialitat, la Neutralitat, la Independència, el Voluntariat, la Unitat i la Universalitat.

Si sou persones interessades en col·laborar com a voluntàries o sòcies de la Creu Roja, us informem de com podeu fer-ho i dels nostres àmbits d’actuació, que van des dels projectes de caire social per a col·lectius vulnerables (persones amb dificultats econòmiques, infants i joves, gent gran, població migrada, dones en ric, etc) fins al socors i les emergències o la cooperació internacional.

En definitiva, l’objectiu d’aquest web no és altre que fer-vos partícips de les nostres activitats, valors i principis fonamentals. Us agraïm el vostre interès en la Creu Roja i esperem que aquest web us sigui d’utilitat.