Cada cop més a prop de les persones

Campanyes

Campanya solidària contra la pobresa

És primordial sensibilitzar les persones sobre la importància del voluntariat i la solidaritat i, per això, es realitza cada any una campanya de captació i promoció de voluntariat. Fes-te'n voluntari. Fes-te'n soci. Fes un donatiu. Veure vídeo campanya.

 

 

 

 

 

"Ens fem grans, creixem entre tots", campanya per les relacions intergeneracionals 

Promou l’envelliment actiu i la solidaritat entre persones grans i joves arreu de Catalunya. "Ens fem grans" és fruit de la iniciativa conjunta de Creu Roja Joventut i l’àmbit de Gent Gran i Atenció a la Dependència de Creu Roja i es desenvolupa amb el suport del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. Aquesta campanya, es va posar en marxa el mes de febrer de 2012, en el marc de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i de la Solidaritat Intergeneracional, i que s'ha seguit desenvolupant al llarg del 2013 arreu del territori català. Més informació.

 

 

 

SOM.NIT: Més de 10 anys actuant

Projecte d’acció directa d’informació, prevenció i reducció de riscs associats al consum de drogues en espais d’oci nocturn i consum, fomentant la llibertat i l’autonomia personal. Més informació.

 

 

 

 

 

Vols ser el meu soci?

Sota aquest lema, la Creu Roja realitza diverses campanyes de captació de socis conscienciant les persones sobre la necessitat de col·laborar amb la institució. Més informació.