Cada cop més a prop de les persones

Creu Roja a Sant Feliu de Llobregat

C/ El Plà, 10
936660353
santfeliullob@creuroja.org

EMERGÈNCIA UCRAÏNA

 

La invasió Russa d'Ucraïnesa és un episodi bèl·lic en curs a gran escala que va començar el 24 de febrer de 2022 i forma part de la guerra russo-ucraïnesa començada el 2014. Està generant milers de víctimes mortals, així com la major crisi de refugiats al continent des de la Segona Guerra Mundial, amb més de quatre milions d'ucraïnesos abandonant el país i set milions de desplaçats interns.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, concedeix a la Creu Roja una quantitat econòmica de 10.000 € per l'Ajut a l'Emergència d'Ucraïna per poder desplegar ajuda humanitària al terreny a través de la seva xarxa internacional.

Col·labora amb la crisi fent un donatiu La teva aportació econòmica és fonamental per al suport de les accions que des de Creu Roja estem duent a terme a Ucraïna i als països afectats per la crisi. Amb el teu donatiu, també estaràs ajudant-nos a atendre les necessitats de les persones refugiades que arriben al nostre país desplaçades pel conflicte. Tens diferents maneres d'aportar el teu donatiu

TERRATRÈMOL A HAITÍ

 
L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat amb el suport del grup de treball del Consell Solidari, otorga una subvenció de 3.750 € a l'Assemblea Local de la Creu Roja per contribuir a desenvolupar la campanya d'emergència "Ajut d'emergència humanitària per a la població damnificada del terratrèmol a Haití.
 
Haití va patir un fort terratrèmol de magnitud 7,2 i diverses rèpliques el passat Dissabte 14 d'Agost de 2021 sumint el país a la tragèdia. Segons dades d'OCHOA, prop de 830.000 persones afectades, 650.000 en necessitat d'ajuda humanitària, 2.200 morts i 344 desapareguts i prop de 53.000 cases destruïdes.
 
Atès que davant aquesta situació la CREU ROJA ESPANYOLA fa arribar a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat una crida d'emergència per treballar, durant 18 mesos, per assistir a 25.000 persones en els àmbits de salut, allotjaments, mitjans de vida, aigua, sanejament i higiene, proteció, gènere i inclusió, migracions i reducció de el risc de desastres entre d'altres.
 
 

Projectes 2020

Cooperación Internacional COVID-19