Cada cop més a prop de les persones

Creu Roja a Sant Feliu de Llobregat

C/ El Plà, 10
936660353
santfeliullob@creuroja.org

Més de 5.000 persones vinculades a la Creu Roja aniran avui al partit solidari gràcies al FC Barcelona

2016-12-21 08:28

Avui, 21 de desembre, se celebra la sisena Diada del Soci Solidari al Camp Nou, que coincideix amb el partit de setzens de final de la Copa del Rei Barça-Hèrcules. La Diada pretén donar accés al camp nou a diversos col·lectius i entitats socials. Per fer-ho possible, els socis del Barça poden cedir els seus seients.

 
La Creu Roja és una de les entitats socials que se suma a la Diada del Soci Solidari. Persones vinculades a la institució humanitària de 31 assemblees locals i comarcals i de les 4 oficines provincials de Catalunya estaran presents al partit solidari.  
 
Hi assistiran usuaris i usuàries, voluntariat i personal tècnic de diversos programes de la Creu Roja, entre ells el d’inclusió social i lluita contra pobresa, el Pla d’ajuda alimentària de la UE (gestionat per la Creu Roja), el T’acompanyem, els projectes per a infants i joves,  gent gran, persones sense sostre i amb drogodependència, a més del servei d’acolliments Familiars o els programes d’ocupació i de persones refugiades.
 
Aquesta és la sisena edició del partit solidari, per a la qual s’ha alliberat gran part de les  localitats del Camp Nou. Cada vegada són més els socis i sòcies que cedeixen el seu seient al camp. Si a la primera edició, el van cedir 33.000 aficionats, l’any passat es va arribar a més de 67.000.
 
La Creu Roja i l’Àrea Social del FC Barcelona-Fundació FC Barcelona col·laboren en diversos projectes i activitats. Entre elles, cal destacar el projecte T’acompanyem, en què el voluntariat de l’entitat facilita el trasllat al Camp Nou de socis i sòcies del Barça amb discapacitat o problemes de mobilitat, com també farà durant la diada de demà. Les dues organitzacions també promouen conjuntament la campanya Tant se val d’on venim de solidaritat amb les persones refugiades